Kun aloitin tämän uuden elämäntaparemontin/diettin 6.3, painoni oli 152 kiloa. Sunnuntaina kun kävin vaa'alla äitini luona, paino näytti 143,5. En todellakaan iloitse liiaksi, sillä äitini vaaka on heitellyt kolmellakin kilolla. Pitäisi hankkia oma vaaka.

Pahoittelut päivitystauosta, olin kipeänä ja liikkuminenkin jäi vähälle. Luojan kiitos ruokavalio piti.

Yritin penkoa mittanauhaani, mutta en löytänyt. Laitan tähän mitat jotka otin 7.3:

Rinnanympärys: 140
Vyötärönympärys: 120
Lantionympärys: 150

Rintaliivini koko on 105 E tai F, riippuen liiveistä. Finnwearin liiveistä pääsääntöisesti menee tosi hyvin tuo E-kuppi. Lumingerielta myös. Sirosta otin Prima Donna-liivit, jotka olivat kokoa F, mutta ovat tosi tukevat, piukat ja laadukkaat. On niillä kyllä hintaakin ja asiakaspalvelusta ei oikein ole tietoakaan. Tai on,maksaville asiakkaille. Mutta jos menet vain katsomaan, myyjät kipittävät perässäsi vahtien jokaista liikettäsi. Liikkeessä myydään miesten boksereita ovensuun läheisyydessä, mutta jos mies eksyy syvemmälle liikkeeseen, tulee myyntitäti tiuskimaan että täällä on naisia pukukopeissa. Miksi edes myydä sitten noita neljänkympin alkkareita, jos on vaarana että mies tulee ehkä uteliaasti katsomaan jos liikkeessä myytäisiin muitakin miesten alusvaatteita tai katselemaan naiselleen jotakin? Tämä oli siis vain mun ja mieheni kokemus paikasta.

Mutta eksyin aiheesta. Onko fiilis toisenlainen? On, itseasiassa. Jotenkin virkeämpi, tyytyväisempi jo ennenkuin kävin vaa'alla. Nälkäkään ei ole enää vaivannut. Lisään tähän muutaman kuvan. Pahoittelen niiden kännykkäkameralaatua, mutta mulla tosiaan ei ole digikameraa. Pitäis joskus kait investoida siihenkin.kuva0210-normal.jpg

Tuossa on, uskotte tai ette, toisen tissini ihoa. Mun rinnat on tosiaan pitkälti ylimääräistä nahkaa, osittain painon heittelyn, ylipainon ja kudossairauden takia. Siksi pelkään laihtuessani, että olen vain sellainen elävä.. Oogie Boogie Man Painajaisesta ennen joulua :D

oogie-boogie-normal.jpg

Tuohon noppien tilalle vain pitäisi lisätä suklaapalat niin jo sopis :D Hyi hitsi, pelkään tota vieläkin..

kuva0211-normal.jpg

Käsivarsi. Ihanat allit. Ja kyllä, meidän vessasta puuttuu kahva. Pitäis soittaa isukille että tulee laittamaan, koska en osaa ja mieheni.. No, ei osaa.

kuva0214-normal.jpg

Uh, tää ja mun reisikuva on varmaan ne pahimmat. Vihaan tota mahaa, tota selkäruttua, noita arpia. Käytän normaalisti reippaasti navan yläpuolelle ylettyviä alushousuja, jotka hieman litistävät ja antavat tukea mutta jätin ne pois tästä kuvasta. Se on kyl hyvä ottaa näitä kuvia. Kun katson itseäni peilistä, näen ekaks ne kasvot johon kiinnitän huomiota. Nyt näistä kun ne puuttuvat, näkee itsenä paljon realistisemmin. Siis mulla ei oo persettä. Oon muodoton möykky.

kuva0216-normal.jpg

Reisi ja pohje. Yäk. Noi kuopat ja hiertymät näkee. Roikkuva, ihrainen reisi. Vihaan eniten sitä, miten en voi olla käyttämättä housuja. Reidet hankaavat toisiinsa. Ja housutkin menevät tosi nopeasti rikki, kun haarat hankaavat housuihin reiät.

 

Yritän vielä penkoa mittanauhaa, jos en löydä niin ostan. Tahdon antaa ja ottaa mitat kaulasta, alleista, reisistä ja pohkeista. Hitaasti porskutellaan, mutta eteenpäin mennään =)